hit more fairways. make more putts. avoid the hazards. play by the rules.
Board Membership, Quantified

Posted on Thursday 29 October 2009

This year I’ve kept very careful track of the time I spent volunteering at Maryland State Golf Association events and meetings. Given that we have one main event left (our annual meeting in a couple of weeks) I thought I’d total up my time. Wow.

Starting in March I officiated at 22 events on 18 different courses around the state. I spent a total of 385 hours on course, not including travel time to and from home. I arrived at the course at 6:45AM on average (5:45AM was the earliest) and averaged leaving the course at 6:10PM. All told I spent 385 hours on various courses. I drove 1975 miles to get to and from the events. The longest round trip was 350 miles (Williamsburg) and the shortest was several events at Columbia, just up the street in Chevy Chase.

By the time the annual meeting is over I will have attended 34 hours of Board and other meetings, spread out over 8 events. I will have driven 540 miles to and from those meetings.

So here’s how all that adds up: 48 days, 419 hours, 2515 miles. Out of pocket costs other than gas: $155. Gas cost (est): $300.

Oh. And I loved every minute.


11 Comments for 'Board Membership, Quantified'

 1.  
  February 23, 2013 | 5:24 pm
   
 2.  
  October 11, 2013 | 12:17 am
   

  I want to to thank you for this wonderful read!! I certainly loved every bit of it.
  I have got you book-marked to look at new things you post…

 3.  
  October 24, 2013 | 1:40 am
   

  zondheidsproblemen kan worden teruggevoerd naar zware metalen , die in de rook van de oliebranden overvloedige waren . toen de brand geblust met zeewater , de zware metalen gebonden met zee zouten , waardoor ze gemakkelijk opgenomen door planten , dieren en mensen . ze vermoedt dat een 2000 ton vis doden augustus vorig jaar werd veroorzaakt door een fosfaat lekkage in de arabische golf , die gemengd met de zware metalen die al in de zee nikkel en vanadium om een bijzonder krachtige poison.but maken verhaal van de overheid verschilt sterk . mohammed alsarawi , directeur-generaal van de kuwait environment public authority , zegt de kill vis was niet te wijten aan golfoorlog vervuiling . de oorzaak was een combinatie van hoge temperaturen in het water , grot
  Moncler Jas Heren
  floorlength schorten uitzien als de voedingswetenschappers ze zijn, soort ze zijn blij om het menu uit te leggen , en veel ervan moet explaining.widgeon is eend , bijvoorbeeld, en stinking bishop is een kaas , die men zou kunnen achterhalen , is vooral stinkende . ( net als bijna alle gastropubs , st. john biedt minstens een vegetarisch gerecht . ) de darmen zijn bijzonder smakelijk . ze zijn niet gediend stewstyle , zoals ze in het amerikaanse zuiden of gerold in een worst zoals de franse andouillette , maar in plaats daarvan worden gedraaid tot een losse rol en verkoold op een grill.consistent met zijn traditionele benadering , st. john serveert alles behalve hoeven en klauwen . het logo is een heerlijk slapende varken , die slaapt misschien te zalig gegeve
  Moncler Heren Jassen
  en sixyearold boy.elian ‘ s heeft een nieuwe dynamiek die het openen van een deur voor nauwere uscuban relaties . en sommige analisten zeggen dat het het stadium voor wat er zou kunnen een belangrijke foreignpolicy erfenis van de regering-clinton geworden : de vs reine te komen met het halfrond laatste bastion van communism.what we zien is een geleidelijke ontrafeling van harde lijn beleid van washington naar cuba . het begint te rafelen , zegt larry birns , directeur van de raad over hemispheric zaken in washington . op een bepaalde manier , dit brengt ons naar waar usvietnam verhoudingen waren vijf jaar geleden . het is de vroege stadia van een bescheiden thaw.others waarschuwen dat als het witte huis reikt uit naar castro zonder eerst belangrijke concessie
  Moncler Zakken
  edaan in het zuiden van irak. en wat andere sociale groeperingen etnische of tribale dat informele morele codes te bevorderen moet worden opgesteld in als ze proberen om mensen te overtuigen om te voldoen aan hun plichten in plaats schenden fundamentele mensenrechten of worse.instead worden vervangen door seculiere scholen , religieuze scholen ( madrassahs ) moet worden toegestaan te bestaan zolang ze bieden onderwijs in vakken als wetenschap en wiskunde , hun leraren zijn gekwalificeerd door de onderwijsinstanties , en hun religieuze teksten weerspiegelen matige plaats van virulente islam . sociale diensten die door religieuze of tribale gemeenschappen moeten dan worden terugbetaald vervangen staterun welzijnsinstellingen . en met de grondwetten van deze
  Moncler Jassen Dames

 4.  
  June 24, 2014 | 11:25 am
   

  In the courtroom listed here are suggested as far as behavior and procedure are concerned:.
  This may provide leverage in plea negotiations and even result in dismissal of drug charges.
  Though arbitration is considered to be an informal process, it
  can get highly complex in during the course of settlement.

 5.  
  August 1, 2014 | 9:38 pm
   

  whoah this blog is magnificent i like reading your articles.
  Stay up the great work! You know, a lot of people
  are hunting around for this info, you could aid them greatly.

 6.  
  August 21, 2014 | 7:26 am
   

  risetraffic.com…

  jack barse…

 7.  
  October 3, 2014 | 9:08 pm
   

  Para este anuncio, por si fuera poco de lo comentado, conviene recordar
  que la carnitina se usa de forma cíclica, la que ha transportado el grupo
  acilo al interior de la mitocondria es devuelta al lado citosólico por la translocasa, se intercambia allá por otra acilcarnitina, y se reinicia
  el ciclo.

 8.  
  July 28, 2015 | 3:12 pm
   

  2015. :

 9.  
  October 14, 2015 | 9:01 pm
   

  Lieber Jelle.Bei Esmeralda musste ich dekenn an einem Lied vom holle4ndischen Liedermacher Jaap Fischer (Pseud. ffcr Joop Visser) aus den sechziger Jahre. Vielleicht, dass der Name, den du ffcr dieses Me4dchen gewe4hlt hast, daher kommt? Das Lied heidft: Sprookje (Me4rchen) und handelt fcber eine Prinzessin, die einen Mann sucht. An der Tfcr vom Schloss erscheinen drei Me4nner: Ein Gelehrter, ein wunderlicher Kauz und Hans.Die beide erste Me4nner erze4hlen schre4ge Geschichten fcber die Liebe und werden abgelehnt. Un dann kommt Hans und darf fcber die Liebe erze4hlen. Und Hans sagte: Ja, ich weiss es noch nicht so rechtAber, es muss ein Me4dchen sein mitPre4chtige Kleidern und goldblonde LockenMit Augen wie Seen, die nicht Lfcgen kf6nnenEin Mund wie von Honig und dann wieder scharf wie ein MesserUnd hoffentlich ist ihr Vater dann Kf6nig und sie eine PrinzessinAberSie soll Liesel heidfenUnd da schaute die Prinzessin ihm an und sagte:Ich heidfe EsmeraldaAber du darfst mich Liesel nennen Die Esmeralda in deiner Geschichte (und in der Wirklichkeit) hat Angst vom Wind weggepustet zu werden. Kinder in dem Alter haben noch eine starke Verbindung mit der Natur und mit die Kre4fte der Natur. Bei Esmeralda muss ich an meinem Sohn Pelle dekenn (damals 4 Jahre alt), der auf dem Weg von Holland, im Zug am Rhein entlang, zum ersten Mal Berge sah.Ein wenig e4ngstlich hat er dann gefragt: Die kf6nnen doch nicht reden, was?

 10.  
  April 21, 2016 | 4:02 am
   

  Hi! I just wanged to ask iff you ever have anny problems with hackers?

  My last blog (wordpress) was acked and I ended uup losing many months of hard work due to noo data backup.
  Do you have any solutions to stop hackers?

 11.  
  April 23, 2016 | 4:05 am
   

  If some one needs expert vview concerning running a blog then i suggest him/her
  to pay a visit tis weblog, Keep up the nice job.

Leave a comment

(required)

(required)


Information for comment users
Line and paragraph breaks are implemented automatically. Your e-mail address is never displayed. Please consider what you're posting.

Use the buttons below to customise your comment.


RSS feed for comments on this post | TrackBack URI